Restaurang och bar

Royal Bar

Vi på hotellet är kända för vår goda och prisvärda lunchbuffé. Familjer, jobbkamrater, företag, stadsbor och hotellgäster fyller varje dag vår lunchrestaurang. Vad färre personer vet är att vi också har en fantastisk matmeny i vår bar och kan servera unika rätter med Black Rock Grill, läs mer om detta längre ned på sidan. Vi serverar affärslunch måndagar till fredagar och hämtlunch kan beställas till ert företag. Vår restaurangverksamhet är mångsidig minsann!

Dagens lunch Affärslunch Hämtlunch företag

Royal Bar

Royal Bar, räkmacka

Välkommen till vår viktorianska bar - Royal Bar. Här finns mat och dryck för hela familjen med säsongsvarierad meny. I baren finner du ett av Sveriges största whiskysortiment, med hela 101 whiskysorter från hela världen.

Black Rock Grill

Vi är också en av få restauranger i Sverige som kan servera stengrillat kött med Black Rock Grill. På en 400-grader varm sten får du din mat serverad och du kontrollerar själv hur välstekt du vill ha ditt kött. Du behöver aldrig oroa dig för att maten ska kallna, att köttet ska vara rått eller för lång väntetid. Dessutom blir måltiden naturligt hälsosam utan tillsatt fett eller olja. Black Rock gör måltiden till en happening, en social och trevlig stund med dina vänner.

Ring oss för aktuell meny